Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spiken


Jag är en krokig spik
Nyss var jag alldeles rak
Alla ser mig
Jag tycker alla är böjda
sittandes
på krokiga grenar

Jag är en krokig spik
men i huvudet är jag alldeles rak
Kan det resultera i att alla blir böjda
Är synen jag ser
resultatet av
mitt egna tillstånd

Kanske ibland
Kanske ibland

Och ibland

Inte




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-06-16 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP