Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeten Ali baba får svalka!

Det kryper i benen

Ali baba är vaken

äntligen svalare 

runt 12 idag

Riktigt behagligt

Har fått andra

sputan igår

Gtblev lite trött

sen kändes det

bara härligt!

så Ali baba

är nöjd!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-16 03:00



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka positiva tankar du förmedlar! Så skönt att du mår bra!
2021-06-16

  Kajan VIP
Här är det positiva nyheter nästan för hela slanten : ) Svalkan är som balsam för en överhettad kropp, kanska också för den poetiska knoppen..
2021-06-16

  Sparvögat VIP
Positiva tankar delar du, mycket roligt…
2021-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Behaglig värme och vaccinerad, förstår att du känner dig nöjd och glad.
2021-06-16

    Lena Staaf VIP
En lättnad att ha blivit vaccinerad! Och slippa värsta värmen dessutom.
2021-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy