Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska sekundärt

Slutar man att älska någon?
Ja?
Nej?
Älskandet på den mentala nivån
är nog anpassningsbart.
Formbart?
Ter sig olika beroende på situation.
Lättast är nog att acceptera att älskandet finns.
Trycka bort kärlek är omöjligt.
Den får hänga med och bli sekundär.
En känsla att beskriva.
Men inte något att agera på.
Låt det vara så.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-06-16 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP