Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


X-perimentalt


Som när någon somnar

Som när någon

somnar någon gång

som leder genom skogen

av skor

sig på andras bekostnad

Be om kostnadsförslag

 

Vid öppet fönster

vidöppet sinne 

mot världen

som envisas 

som en visas

refräng

 

Kan du härleda

eller leda här

tills hären av kråkor

leder bort men inte hem

 

Vid frågan 

om frånvaro av tillvaro

i intigheten

svarade eremitfilosofen:

Att ensamheten 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-16 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP