Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en kompis dröm


De osynliga rummen

I ett hus med dolda rum

Går en kvinna med sin lilla dotter

Från rum till rum de går

Fast dörrar ej går att finna

 

Sin dotter kvinnan finner läskig

Ty hon har stripigt hår 

Går klädd i åldriga kläder

 

De tvättas nu i tvättmaskinen

Den som lyser likt en vålnad

I husets enda befintliga rum

Och fyller kvinnan med ännu mera obehag

 

Säg vem är dottern utan själ

Hon som leder dig från rum till rum

Som finns fast utan dörrar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-18 12:07



Bookmark and Share


  ULJO
Drömmar bäe på en otrolig mångfald
2021-06-20

  Susen VIP
Stark dröm
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP