Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Euphorbia milii


istället för en midsommarkrans
vilar runt mitt huvud en krona av törne

sommaren står i sin ljuvaste blom
medan inom mig råder en ständig höst

vemodets tårar lurar innanför
alltmedan löven faller

i evig väntan jag står 
under törnets vassa taggar

som lämnar spår
i saknadens tystnad

intigheten rår
ingenting på

iställen för en midsommarkrans
vilar runt mitt huvud en krona av törne



 







 







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-16 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP