Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsurr och barfotaspring

 

 

äntligen sommarlov!

hon är så lycklig!

som hon har längtat!

 

friheten hägrar

dagarna är hennes

att göra vad hon vill

 

bäst är att vara i naturen

det finns så mycket fåglar

och träd och blommor

 

alla dofterna och djuren

hon kan namnen på många blommor

hon hör bina surra, ser dem suga nektar

 

hon går barfota, det är så skönt

gräset svalkar i värmen

hon tar några trippande steg

och springer med vinden till sommarlandets frihet

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-06-17 11:51



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Mycket sommar i den dikten.
2021-06-19

  Bodingen VIP
Sommarlovet var det bästa med att gå i skolan, fantastisk känsla när man stämplade ut" i juni!
2021-06-18

  Susen VIP
Sommarlovskänslan som du så fint förmedlar
2021-06-18

  BenGust VIP
Mycket spring i benen och känslan av frihet i bra summering av vad sommarn är: "springer med vinden till sommarlandets frihet".

2021-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
En riktigt fin sommarlovsdikt! Tänk vad man såg fram emot detta som barn.
2021-06-17

  Kungskobran VIP
Fint om den blomstertid nu kommer…,,,
2021-06-17

  Feliaxel VIP
Mycket sommar I dina rader
2021-06-17

  Sparvögat VIP
Längtan till svunna sommarlov vilar i dina ord…
Fint
2021-06-17

  Poesia VIP
Din text tar mig tillbaka till alla dessa ljuvliga sommarlov som var precis så!
*varm applåd*
2021-06-17

  ULJO
Sommarlovsminnen träder fram av att läsa din text.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP