Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text.


8 mars 2014

Kan du vara SNÄLL och sluta gråta

För jag orkar inte trösta

Mina spöken är mina och dina spöken är dina och vi kan väl hålla det så

Varför måste vi dela på världens orättvisor så att bördan blir lika tung för alla

Jag klirrar högt i kristallglasen (gud hjälpe mig om de går sönder)

För att inte riktigt kunna höra vad du är bitter för idag



Min bästa vän har flugit iväg

Tänk om hon aldrig kommer tillbaka

Vad ser och hör egentligen människorna som hamnat bortom?



Jag knarkar äpplen för att slippa bli tjock

(Och det där var ett taskigt ordval)

Men alla hemska ord påminner på något sätt om mitt liv

Så vi kan likaväl skratta som gråta




Fri vers (Fri form) av gräsfisk
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-16 14:01



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här är det absurda granne med sorg, med ett stänk av svart humor. Läsvärd.
2021-06-16
  > Nästa text
< Föregående

gräsfisk