Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det förflutnas återkomst.


Inte nu


Titta inte tillbaka nu
på de förflutna dagarna,
ty de håller på
att komma ikapp dig.
De kommer runt dig
med sina skinande tänder.
De skakar dina händer
för de avtal som gjorts
är nu inaktuella
och måste förnyas.
Ingen tid är förlorad,
den dyker upp här och nu
på fel plats.
Den fångar ditt öga
som en främling
med nya vänner.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-16 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen