Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka


när orden tar slut
finns inget mer att skriva
målar i väntan
på att något nytt ska ske
än finns tid för sommarsmek




Bunden vers (Tanka) av SpamPippiL VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-16 16:06



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Gosi, gosi....
2021-06-16
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP