Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en Gudinna


vill bara säg, att dina ben, dina ögon, ditt ansikte, ditt hår
är helt sagolikt fagert att beskåda

du är en drömsk magisk vacker gudinna

ditt sinne
den värme du utstrålar

du kan få alla män du stöter på på fall
få dem att bejaka, betjäna, bedåra, Dig

vi är gjorda
att vara dina slavar

dina betjänter, dina dyrkare

Du är en Gudinna























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-16 16:50



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Påminner lite om Strindbergs sätt att se på kvinnan. Blåstrumpor tyckte han som bekant inte om, men satte annars kvinnan på piedestal, liksom du gör i den här texten!
2021-06-24

  Öknens Ros VIP
Vissa män ser kvinnor som ett byte att lägga ner, inte som gudinnor. Att bli uppsatt på en piedestal är kanske inte vad kvinnor vill, de vill bli sedda som människor/kvinnor.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP