Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ordnar: Sig!

När denna dag
vänder till natt...
Tänk på kommande dag...
Glöm det som inte gick...
Tänk på något roligt som har hänt
det ju förr både dig och din tanke har tänt...

Imorgon säkert klarare blick
och troligen i bättre skick
så lyckas det nog
med det du inte
idag fick!

Visst är det tur
att vi har denna fina figur
SIG som ordnar allt
och hjälper till
inte bara för dig
utan även för mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-16 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt