Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böneman blödig lider...

Der är så tungt att andas

han har rökt i över 40 år

besvären kom på äldre dar

nu ska jag ringa Apoteket 

fixa en inhalator, dem ska

 visst vara bra, så vi får se

vad morgondagen bär i

sitt sköte?

Det ska nog bli bra!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-16 22:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om rökningens negativa följder, hoppas att inhalatorn hjälper så att det blir lättare att andas.
2021-06-21

  Bibbi VIP
Gud vare med Dig!
2021-06-17

  Sparvögat VIP
Jag hoppas att en inhalator kan lindra din tunga andning…
Allt gott till dig

2021-06-17

  Kajan VIP
Håller tummarna för att det ska lindra besvären för skrivarjaget, och det är svårt med det som innebär risker långt in i framtiden.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy