Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Idag känns pressen så påtaglig från de som bevakar mig så jag kan lika gärna berätta lite om det som hände då under slutet av 80-talet och därefter. Det ska ändå inte bli någon bok om mitt liv. Bara som utredning.


För jag behöver de som hjälper mig.

(Det här är fritt skrivet i min sårbarhet)

Varför det var så viktigt för min bror att ge mig till Hans en man som jag alltid känt ett enormt äckel till, dennes lukt fick mig att vilja kräkas och just honom pressade min bror på mig, jag gav mig motvilligt till Hans och han märkte min avsky det var då han blev förbannad höll mig och min dotter "fångna i hans stuga utanför Göteborg och han tog över mitt liv, min lägenhet och mitt barn. Han började än mer utnyttja min kropp, filmade och sa att jag var hans hora. Sen efter ett tag kändes det som han pratat ihop sig med några arbetskamrater, tror han sagt att han hade en hora och jag fick känslan av männen på bygget i Partille skulle gå på mig sedan.

Hans sa att jag skulle flytta med honom och två kompisar till ett hus i Sandared, det var en liten familj som jag var bekant med sen tidigare och jag var så ledsen över allt min lägenhet ville min bror ha så den ordnade mina föräldrar till min bror och själv pressades jag till att ge bort min brors lägenhet till hans kompis som kom från huset där jag växt upp sen jag kom till Brunnsbo på 70-talet. Men det här kan väl inte intressera de som bevakar mitt liv just nu eller kan det vara så att en av de två männen från Borås som arbetade på Eccere bygg i Partille verkligen prövade mig och jag blev gravid men att han inte ville det skulle komma ut så hans kompis tvingade till sig faderskapet utan att jag fick utreda frågan till barnets bästa?

Och kunde det som hänt i Sandared den där kvällen när kvinnan skrek till min bror att jag bara var en hora och att det var hon som skulle ha Hans, klart min bror blivit knäckt på allt det här och han försvarade mig, sa att jag inte var någon hora och då lät det som hon "hoppade på honom fysisk att han försvarade sig och att hon föll bakåt och slog sig, sen blev det alldeles tyst i nedervåningen, hallen i tvåfamiljshuset. De ringde inte Ambulansen hörde bilen köra bort och alla kom upp till mig, "hörde du något" frågade husets ägare. Nej, svarade jag och sen pressade dom mig att dricka en flaska vin och jag blev så full. Sen när jag försökte berätta för en Psykläkare det som hänt gav han mig starka mediciner för att jag skulle slippa vara medveten om verkligheten kanske det just då var mitt bästa skydd i situationer men de en av männen på bygget släppte mig inte, det verkade på honom som allt var mitt fel och Hans hotade med att jag var tvungen att försörja honom. Mycket hände sedan och en klar röd tråd i mitt liv var ett faktum. Mina barn har getts så stor skada under den tid som varit och att jag önskar de kunde få upprättelse genom att vi blir trodda på, det här tycks aldrig ta slut, vad mer vill ni veta om den röda tråden? Ni känns som ett nystan av mitt liv och min person och det är nästan så jag börjar tro ni är därifrån, från Nystanet?

Hoppas min text ska få Er att komma närmare er själva eftersom alla kan drabbas när andra vill styra ens liv så är det lätt att man sedan tidigare bär skuldkänslor som aldrig blivit bekräftade, pratade om får en att acceptera att bli så svårt utsatt av andra människor. Jag har lärt mig att blir något fel som man gör som ung tänk då på att reda ut det innan någon hinner sätta sina klor i Er.

Kan man känna sina misstag
och må dåligt på det? Empati

Men är det verkligen då värt att hålla tyst?

Och tillåta andra ta ut sin hämnd från något annat?

Det är med dessa erfarenheter jag hoppas befria kvinnor.

Inte i verkligheten,
bara genom mina ord här och på min blogg.

Finns ni med i den här röda tråden sök då hjälp.

-Jag har inte berättat så mycket för andra om just den
tråden som är en del av mitt liv, undrar nu behöver en
få hjälp av Myndigheterna att få klarhet i det finns jag.


Fast det är klart nu vet alla som läser att ni är efter mig.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-16 23:36Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
"Fick mig att vilja kräkas" ska egentligen vara "Jag fick kväljning av honom som jag inte kunde styra över" men då när det hände kändes allt som det var mitt eget fel.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP