Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virveltankar



Mina tankar
är som virvelmoln

Skockar med tusentals
fåglar i formation

Att undfly förövaren
skapa en förvirrande rörelse

Lämna platsen
tom







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-17 08:22



Bookmark and Share


  PPQ
jättefin text:D
2021-06-22

  Öknens Ros VIP
Vi matas med stora mängder information hela tiden, inte konstigt det blir kaos i hjärnan.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP