Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En katt som ingen annan


Huset gapar tomt
utan en katt

Hör ingen jama
ser ingen
speja och spana

Saknar en
”tiger i tanken”

Kanske istället
borde skaffa mig
en kameleont

För alla färgers skull

Men man ersätter
inte ett djur
med ett annat

Saknar hans
temperament

Lite svår att förstå
sig på

Måste strykas medhårs
av någon som förstod

Hans nervösa läggning









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-17 09:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Min katt hade klös
när han var lös
tog fåglar och möss
sen kom han hem igen
till stugan och värmen
där låg han och spann
som ett ulligt litet lam

2021-06-17

  Sparvögat VIP
En stor saknad vilar i orden…
Det är starka band mellan människor och djur!
Katter är underbara individer
2021-06-17

  ULJO
Saknaden efter ett älskat djur. Berörande

2021-06-17

  A. S.
Den katten hade ett lyckligt liv, med någon som förstod honom på ett så nyanserat och inkännande sätt - fin relation.
2021-06-17

  alicja lappalainen VIP
katten är ett helig djur. Jag har två.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP