Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnspira



Molnbobban svartnar.




Rotlöst omkring driver skyn.




Regnspiran dyker.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-17 09:49



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Dramatiskt, stiligt !
2021-06-29

  Susen VIP
Tjusigt fångat. Gillar regnspira, ett vackert ord
2021-06-18

  Elinor Sörensson VIP
Tornsvala i väderdramatik.
Snyggt.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP