Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplicerat.

kan jag falla in i dig
av misstag medvetet
10 cm isolering
på andra sidan dina hjärtslag

kan vi sitta ensamma
oskyldigt nära
gravitera mot varandra

blir lugn av dina fotsteg

tänk på mig
tänk på mig
tänk på mig
tänd på mig

kan jag öppna dina läppar med min mun
hjälpa dig att andas
röra vid din tunga
andetagen tunga

maktlöst går jag sönder
vill va i dina händer
är rädd att nånting händer
vill vara den du dras till
allt jag vill: att du vill
sakna mig eller hata mig
bara nånting snälla va med mig
allt jag tänker du du du och dig

kan du falla in i mig
förbjudet omöjligt
destruktivt medvetet
ta hand om mina hjärtslag.




Övriga genrer av ungefär
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-17 09:50



Bookmark and Share


    vardagsbrus
Älskar flowet. Denna fastnade hos mig <3
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär