Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur det känns att varken nå eller få nå dit man brukade för att känna friheten i tanken


Vilse i skuggan

Du såg något lysa i mina ögon
men jag kom från ett inre mörker
nu sitter jag och försöker räkna dagarna
med den sortens ljus
och reda ut
var ljuset kom ifrån
för även om jag kan se att min värld
är vackrare än någonsin
saknas ljuset i mig
och jag antar att det helst
inte ska tändas




Fri vers av Abel Pongo
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-06-17 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo