Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Aftonglöd

Glittrande vågspel
över fjärden

Solgatan in mot land

Blått mot glödhet
horisont

Örikets svarta siluett

Innan solnedgången




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-17 11:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tjusigt
2021-06-17

  alicja lappalainen VIP
EN FIN DIKT EN VACKER BILD
2021-06-17

  ULJO
Vackert
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP