Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är att vänta

jag har dig i min famn
precis som då
när himlen var blå
och solen var varm

för du kan aldrig gå
ifrån mig
och jag kan aldrig 
lämna dig

ett osynligt band
mellan oss två
för universum
har gjort oss så

min kärlek stark
ditt avstånd starkare
men vi möts en dag
till dess jag väntar

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-17 11:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En längtan så stark trots avstånd.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP