Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Franska, ekonomiska och poetiska med mig.

 Att perfektionera franska är en hedersplikt som enat modersmål språk så att du kan läsa franska texter från mig i framtid. 

President Iohannis, vid det fransk-rumänska ekonomiska forumet: För Rumänien erbjuder 2021 några av de mest uppmuntrande signalerna.

President Klaus Iohannis uttalade i ett uttalande som skickades till det fransk-rumänska ekonomiska forumet att det för Rumänien 2021 ger några av de mest uppmuntrande signalerna. Hans excellens sa "att vårt land tillsammans med Frankrike ligger i spetsen för den beräknade ekonomiska tillväxten i EU .

Med tanke på att det, i samband med det fransk-rumänska självhjälpsavtalet som skrevs efter andra världskriget, skulle förenas som ett par varma handskar under de kalla perioderna av ekonomisk kris i århundraden. Idag är vi vid en vändpunkt för vår ekonomiska framtid. Ett fransk ordspråk säger att:

"Det är ingen mening att springa, du måste gå i tid." För Rumänien är det "ögonblicket" i år, när vi startar återuppbyggnaden på en solid grund, genom reformer och konsekventa investeringar.

"Vi vill att Rumänien ska dra full nytta av de möjligheter vi har till vårt förfogande och utnyttja en aldrig tidigare skådad mängd europeiska medel.

Inblandning i olika former av samarbete och attrahera nya utländska investeringar, tillsammans med en framtida nationell strategi för att öka exporten, är bara några exempel på hur staten kan fortsätta att stödja affärsmiljön ", pandemin satte enormt press på budgetarna genom extraordinära utgifter och åtgärder för att stödja den privata miljön.

För att hantera dessa effekter eftersträvas för närvarande ansvar och uthållighet i syfte att finanspolitisk konsolidering och återgång till hållbarhet.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-17 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP