Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askregn


har jag då inte gråtit klart
gråtit ut dig
floder, hav, oceaner

denna djupa saknad
detta ständiga regn
piskande, ihärdiga

hur mycket kan man gråta
du kommer ändå inte åter
men varje tår

är en droppe
i ett oändligt hav
är ett skri

ett varför
utan svar
bara tystnad




















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-17 15:26



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En stor smärta beskriven, och den finns där, utan svar.
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP