Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hörs oljud från skogen

Det går en fågel mitt på vägen
Jag vet inte varför den inte flyger iväg
Den ser ut att vara frisk
Det hörs några rop ifrån skogen
Jag vet inte varför men jag somnar i din famn




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-17 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP