Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Just Help Yourself/Ta en Kelp


Jag äter Alger varje dag,
de ger kroppen välbehag
och den näring den vill ha
för att man ska må bra.
Därför är de bra att ta!

Jag kan inte alls få nog,
av den undervattenskog.
I en värld här nedanför
finns Alger som förför...
och så lycklig mig gör!

Just help Yourself, ta en Kelp!
Full av jod du inte får nån annanstans.
Just help Yourself, Spirulina
ger dig själv och hela livet mera glans...

Ja, i dem stjälp som en hjälp.
Du mår gott och ger din kropp chans.
Så ta en Kelp och avhjälp
allt som orsakar dig själv en obalans.




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-06-17 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP