Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag utser statsminister närhelst han förtjänar.

 

Idag vill jag skicka en segerblomma till honom för diplomati.

Det som jag lyssnade idag ilska mot honom var den mest löjliga jag har set i svenska politik.  Sd och V går hand i hand tillsammans. Jag tror att du måste sätta armén i nationellt stöd nästa vecka. Överhöghetsfaser måste undertryckas.

Om han vill avgå kommer han att ge en intervju och svara på obetydliga frågor, från en seger position som också har sin avmystifiering så att ett sådant folk inte lyssnar på honom och män som beter sig sämre än kvinnor och i allmänhet slåss strider på territoriet, eftersom vårt land har blivit ett slagfält.

I stället för att tacksamt behålla det som ett civiliserat land med värdighet.

Om dessa partier tror att dessa politiska omvälvningar nu en vecka före sommarlovet och under de perioder då vi borde planerar tillsammans att återuppfinna Sverige,  jag är ledsen att säga att det finns konflikter planerade inuti av den korrupta handen utifrån, av människor som inte har mer än fyra års falsk skolning men de har turen att komma till makten i Sverige.

 

 Vänsterpartiets ultimatum till Stefan Löfven – nu går tidsfristen ut (expressen.se)




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-17 15:20



Bookmark and Share


  Koloristen
Hoppas regeringen avgår och att det blir politiskt kaos i Sverige.
2021-06-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, de vill ha tillgång till pandemipaket det är spelsug genom politik .
förbättras inte med andra ledare, bugeten är limiterad så småningom får SD tillstånd att bekämpa Iron Raven och sedan kommer alla nationer och hoppar grodor i träsk i Sverige.
Jag skäms så mycket när alla frågar mig vilken typ av människor är svenskarna finna turister är rädda för att besöka oss.
2021-06-17

  SatansSon
bra diana! jag tycker han ska ha fler röster. det är borgarkräken i riksdan som sabbat landet
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP