Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittnesbörd


barnet som slets ur hennes armar

placerades 

hos nya föräldrar

en annan mamma

en annan pappa


barnet som omdanades

blev någon annan

stals 

går inte att hitta

någonstans


barnet som hon bar

hon födde fram

är en främling nu

för evigt saknad

aldrig glömd


aldrig glömd















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-18 12:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-06-18

  Lottie Ålhed VIP
Känslomässig styrka i orden. Med bakomliggande sanning.
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP