Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskriget


Jag blev min egen boss
Att flytta denna kloss

Lusten pockar inte vid
Saknaden kommer med tid

Din tystnad säger mig ingenting alls
Min talan har redan sagt allt

Vad som tror sig försiggår bredvid
Behövs det verkligen att kännas vid?

Om jag har konkurrens
Borde inte jag få veta?

Tiden har räknat ut
Jag gjorde slut med alla gamla förlorade år

Innan jag träffade dig
Gjorde jag upp med mig själv

Betydelsen av att hämta
Finns inget mer att älta

Fäller ibland en tår
Får se hur det går

Söker i förståelsen på ett visst sätt
Som flyr i tanken till det som var rätt

Och därifrån letar jag
Efter kärlekskriget

Vad som är i sinnet perfekt
Blev ständigt korrekt

Att bli berörd
Att få närhet

Är det du som vann min kärlek





Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-17 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma