Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I princip

Jag kan inte förklara världen
därför är det tur att jag förstår den
i princip




Övriga genrer (Aforism) av Bengt H VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-06-17 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP