Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för examen från Matrix

Du är här med mig, du är överallt. Det är jag också, jag är där med dig.
Där ute har du din egna unika frekvens i harmoni med universum.
Jag känner inte till din konstruktion men jag vet att en del av mig är där
och en del av dig är här hos mig.

Likt vinden som sveper över haven så flyter vi alla omkring här i universum
för att skapa allting omkring oss och dansa den kosmiska dansen som vi
alla är en del av.

Vi flyter alla in i varandra, alla är unka men är en liten del av den varelse
du kallar gud. Det du kallar gud kommer inte döma dig, du är gud.

Som sanna människor på den här planeten vi kallar jorden så har vi all
denna kunskap inom oss, det är dags att komma ihåg vem och vad du är,
och vad vi alla gör här.

Vi kom hit och såg; ljus, separation, polaritet och frekvens. Vi ville bli vad
vi såg och för att bli det så måste vi uppleva. För att uppleva så måste vi
lära oss. Det är här mina bröder och systrar vi har blivit separerade,
begränsade, förslavade och utnyttjade. Vi har lärt oss allt!

Helt omedvetna om våran gudomlighet så har vi alla blivit lurade att tro
på illusionen om separation. Vi har rest genom många livstider med de
vi har valt att söka upp. Vi är universum, vi är tiden.

Vi har blivit bortkopplade och vi har glömt, vi har lurats och ljugit, vi har
har fallit djupt. Det är nu dags att ena oss igen. Allt detta finns inom oss.

Det är dags att ta examen från detta Matrix nu. Du är verkligen min bror,
du är verkligen min syster. När du minns detta så vet du vem du är.
Välkommen till Matrix - en skola för gudomliga själar.




Skapa | Skriva av Bonky
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-17 17:30



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Word.
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Bonky