Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


känslosträng


En ton slår an


Så har en vecka gått
fylld av sommarsol
och fågelsång

doften från en blomsteräng

Sorgens ton slår an
mitt hjärtas sköra känslosträng

Alltid likadant

varenda gång




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-17 20:42



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, sommarvädret och fågelsången påverkar sannerligen!
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP