Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Resurser av överflöd. ULJO.


Kommentar på en text (2168) rimligen skrivet






En kan ju alltid hoppas
att rikedomar ned i gravar stoppas
sedan kan räntan gärna till havs
få sjunka likt e skatt i ett nafs
så en annan slipper se tårar av guld droppas...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-06-17 20:45



Bookmark and Share


    Steff...
Japp
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP