Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två fina män


Två jättefina män men väldigt olika
den ena säger " Läget eller "Tjena"
och han vet att jag avskyr det
men retas bara
Vi gräver och planterar, pratar och skojar
han är inte så djup
men mjuk och snäll och rolig
hade nog gått igång på honom
om det var för många år sedan
men tack och lov så lär man sig

Den andra säger inte "Läget" eller "Tjena"
utan bara "Hej" och ler
är lugn och mer lågmäld
vi gräver inte upp buskar
utan pratar om livet
och han behöver inte visa sin styrka
Så upptäckte jag plötsligt en dag
hans fina mun och läppar
sa ingenting utan tittade och tänkte
hur det skulle kännas att kyssa honom
men gud det är en vän

Jag kommer inte kunna låta bli
att tala om att han har så fin mun
för sån är jag, säger vad jag känner
men ska vänta tills ingen annan hör
vad ska han säga
inte vet jag
Han är också varm och snäll och fin
men på ett djupare plan och rolig
och honom hade jag inte gått igång på
för flera år sen
Så man utvecklas tack och lov




Fri vers av mollypoet
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-17 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollypoet
mollypoet