Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Där såren läker


En ensam krigare – trött själ
Kämpat - för allas väl
Ärrad kropp – bucklig sköld
Rostig rustning – varig böld
Blodig trasa till sakligt skäl

Tillbaka eget hemman
Balsam för slagen man
Hennes ord likt ört läker
Beröring väcker - stärker
Sak av ädel sanning

Ty sår läka bäst
Där kärlek övertäcka
En myckenhet av brist




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-18 00:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-06-18

  alicja lappalainen VIP
det finns ömhet och tacksamhet i alla dessa ord
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular