Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingångs dörren

Gått raka vägen

Ut i myller av steg

Och i  möten

En tum stock av närhet

Bländande iver

Sveper inom dörren

Korrekt accepterad

Inne är det högt i taket

Ord ut växlas

Följer med

Ser alla 

Låter blicken gå runt

Kvällen går

Behöver luft få känna 

Sin ensamhet

Tar utgångsdörren

Darrar orkar inte met

Luften blev för stram

Livet går ett steg  vidare

I riktning öst




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-18 12:13



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
närhet av de andra och ett behov att ensamhet. Känslan av besvikelse, en vacker dikt förmedlar den tanken
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP