Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantik

 

 

Jag lever
i ett främmande
vaccum
dit
den innersta
kretsen
inte når
En organisk
källa
med övernaturliga
egenskaper
En sövande
doft
som leder
sinnet
En kraft
i könet
som
lockar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2021-06-18 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP