Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisinnad fågel

En fågels drill
har fäst sig
vid mitt minne

Den talar om
att öppna upp
och släppa in

Ett budskap
sprunget ur
sitt fria sinne

Som den med
sången låtit
sända ut




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-18 12:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett fint budskap från denna fågel.
2021-06-19

  Kungskobran VIP
Så fint lockrop till vänskap eller kanske kärlek
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP