Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text: "Kvinna V" Nooshi Dadgostar (V:s partiledare)


Svenskarna oroliga inför måndag kl. 10

 

 

 

 

Kvinna V är för ung för att förstå att kapitalism inte är synonymt med kommunism.

Om hon vill ha något bestående måste hon bara hålla till resonemang med S och om inte för tröst och misstag av onödiga ungdomstankar, åtminstone för att de ska bli bättre för Sverige och inte begravas mer i kris och blir därmed ett byte för sjakaler som är smartare än alla högra nationella partier tillsammans.

Just nu handlar det om fördelningen av pandemifondens broderligt mellan stater och nationella regioner och också om fördelning av den nya profilen för länderna, som även Sverige får en betäckning efter utdelningen av julklappar, (talar på ett andligt sätt att herr Grincer ond jul, han gillar att se gåvorna spridda)

För dem som glömde att lösa upp företagen till och med den 30 september, som befinner sig i förebyggande konkurs: och hur M. SD. KD röstade nej till förbättringar inom social skolvärd och hälsovård, Dessa beslut bör komma som ett bevis på att det aldrig kommer att finnas en bra allians med dem, vilket så småningom kommer att bli en ständig tvist och gräl till nackdel för samhällets välfärd och välmående.

Och som ett engelskt ordspråk säger: det är bättre att fortsätta skapa ett relation ett hus och ett liv med djävulen du känner, än med det du inte känner som bara ler vackert.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-18 16:27



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag hoppas på nyval och att vi slipper Löfven för gott.
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP