Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN REVOLUTION

Min revolution

sändes bara i lokal-tv

Den är ingen bjudning

där folket blev serverat té

Min revolution

är en omvälvning av annat slag

Nåden griper in

och lyfter den som varit svag

 

Min revolution

kan man läsa om på Bibelns blad

Rättfärdighet, frid

och att innerst inne vara glad

Min revolution 

handlar inte om politik

Den är himlasänd

och inte någon annan lik

 

 

Min situation

vore inte vad den är i dag

utan Herrens nåd

som har gjort mig fri från syndens lag

Himlens sköna ton

ska få ljuda över stad och land

Guds revolution

måste sätta detta land i brand

 

LARZ GUSTAFSSON 18/6 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-06-18 16:57



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Håller mé!
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP