Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rätta

Jag hoppas på dig
jag vet att du vill
blomman öppnar sig
när den tycks stå still

Du är precis som jag
jag är precis som du
det är evighetens lag
sann i vart nu

Vi får tid att växa
en dag blir vi stora
då vi lärt oss vår läxa
vi drar på vår fora

Ja tung är lasten
men vägen är vacker
och du älskar det fastän
nästan ingen dig tacker

Så jag litar på att du
gör allting helt rätt
jag har ej ännu
funnit något annat sätt




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-18 17:03



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Tillit & förtröstan
2021-06-19

  Blomma-Stjärna VIP
fint att läsa så hoppingivande och tillitsfulla ord!
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP