Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Röster från barrikaden"


RASISM VS ANTISEMITISM

Rasism och antisemitism som ju
är två vitt skilda begrepp,
där den förra inriktar sig på hela
mänskligheten eftersom det finns
bara en enda ras vilken ju är homo
sapiens medan den andra inriktar
sig enbart på en speciell etnicitet,
har i övrigt visat att båda begrepp-
en är barnsjukdomar som mänsk-
ligheten borde lärt av misstagen
och vuxit upp ifrån för länge sen.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2021-06-18 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP