Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tystnad,
den som du,
och du enbart
känner till.
Det som ingen annan
kan trampa på,
eller förstöra
i oförstånd.
Dina egna tankar,
och hemligheter,
djupet av din själ,
väl skyddade i
ditt innersta...




Fri vers av Klipparen
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-18 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen