Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du månen där du

är ikväll

Vemodsstråk drar genom
minnenas arkiv,
du som
berörde
rörde
mig

Det vi delade
var helt unikt
där i vår gröna
bubbla var vi
båda så oändligt
fria

Självklara
i det som var vi


Dina bilder har tystnat
Var är ditt språk
Har din längtan
funnit sitt mål
Jag hoppas det

Dig önskar jag all Kärlek och
Harmoni som livet vill ge
dig

Ser du månen
där du är
ikväll




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-18 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP