Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nästan 100% på att Herr Löfven vinner på måndag.

 

Låt oss dra nytta av ordspråket: två utvalda slåss och den tredje vinner

Det här är liberaler som ger statsministern möjlighet att fortsätta med oskadad ära, för att ingen politiker är skyldig om människor plågas av droger och DNA-baserade regler som kommer till Sverige för att slåss mot varandra på ett trevligare fält och när det gäller våld mot kvinnor lagen är förbättrad.

Den liberala Lady vet hur man ska bete sig medborgerligt och respektera det svenska folk som gav henne full kontroll över året 2022,

jag vågade inte rösta på någon detta mandat för att jag hotades på poeter av människor som mår dåligt men om det blir fråga nästa år Liberalerna glömmer jag inte Miss Sabuni tala med respekt för Sverige ikväll.Hon är en tjej med fin hud på näsan.

Detta är vad som kommer att hända och nu kan ingen flytta Herr Löfven från sin position med det barnsliga argumentet som presenterades för oss om marknadshyror.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-18 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP