Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillkomsten av en an-nalkande årlig företeelse. ..


Att höra eller inte höra
En Tornsvalas skri

Denna sommar är frågan

Och kanske nästkommande
somrar är en helt annan
framtida fråga att besvara




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-18 22:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tornsvalan kommer år efter år
även när du inte längre består
2021-06-19

    Lena Staaf VIP
Tornseglaren och din dikt ger perspektiv på tillvaron.
2021-06-19

  Bodingen VIP
Tornsvalan lyser med sin frånvaro än så länge här i krokarna, Ladusvalan dök upp för en tid sedan och då brukar sommaren vara i antågande och det stämde även i år.
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP