Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig påminnelsebagatell...

 

 

Plåttaket svettas

dämpat sorl hörs från gården

sen skymning tidig

gryning två dagar kvar till

sommarsolståndet årets

 

kortaste natt så

ock den här ordvrängarens

födelsedag för

sextiosju år sen följt av

total solförmörkelse




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-18 23:57



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Åh, hoppas dagen blir strålande! Grattis..lite för tidigt.
2021-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Grattis i förskott, Sigvard!
Du är tydligen 7 år äldre än jag.
Jag föddes den 1 juni 1961.
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP