Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har någon mer än jag upplevt det? Naturligtvis.


Bemanningsprocessen


Det skall du kunna

Alltihop, inklusive digital precisionsperversion

Implementera att du är överlägsen
annars är du underlägsen

Låt vara att du är student

Nej, för resten
det är bättre om du är det. Nödvändigt, faktiskt

Låt oss göra ett test

och ett test till

och ett test till

Schack matt.



15/6 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-18 23:59



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Bra blandning mellan enkla och avancerade ord!!

Man förväntas redan behärska allt, men ändå vara vidöppen för lärande.

Även den perfekt flexibla förmågan kan förr eller senare bli trött och utslagen?!

2021-06-23

  SatansSon
den här var bra.
2021-06-22

  Blomma-Stjärna VIP
jag känner med alla som sugs på all sin energi utan att få igen något eller ens komma ett steg vidare och utan att se ett slut på test, ansökning, test...
2021-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Förr var det enklare. I alla fall då det gäller sådana yrken jag haft. Man fick lära sig från grunden. Learning by doing.
Vare sig det gällde växeltelefonistyrket, yrket som kontorsvakt, diskare eller vad det nu kunde vara.

2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP