Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


880.THE LORD HAS WALKED OUT...6

...THEY ARE...
#lokalisator/linser#
...SO EXCITED...
runt och överallt

...LIKE THE MOMENT...
hettar upp
...EMOTIONS...
som smältugn

...THEY CAN PLAY WITH...
sladdar/ledningar
av massivt hår
### VOLT!###
OCH
***THE LORD HAS
WALKED OUT***

#IS MIRROR MESSAGE#
elekt-risk-a fall-skärmar

BLÅS!

OCH

#LIKE TROLLS#
höjer flödets
ström/mot/strömen

...IT's NEW...
förfall av #KANAL#
*hallon*slukare
:brutaltaggigflexibel:
i ett brus:
#I'm ON A DIET!#

SMÄLTER
med oförutsedd,
impetuöst,
#DEAD SILENCE!#
blixt ...
==
we can play
with each other,
but WE and #THEY#
ARE still STRANGERS!
===




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-06-19 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP