Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de slughåriga som bara vill fälla för fällandets skull. ..


Och fällan den slog till. ..





De gick samman för att få
Honom fälld och fällde samtidigt
sin egen päls som blottade de
egna bölderna till allmänhetens
Beskådan. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-19 08:57



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Men klia varandras ryggar lär de fortsätta med, hår eller ej!
2021-06-21

  Kungskobran VIP
Girigheten visar sitt fula tryne
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP