Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bort svävande. ..



Och allt han begärde var att
Begäret skulle sluta begära

Till havet seglade han med
Himmelens stjärnor ovanför

Och kommande oanade äventyr
I moll och dur rullade in med
Svävande vågor och vind

Fri från jordens alla krav




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-19 09:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om verkligheten som man inte kommer undan ens på havet.
2021-06-19

  Sparvögat VIP
Mycket vackert tecknat i vemodets landskap…
2021-06-19

    Lena Staaf VIP
Vackert, vemodigt och smärtsamt skrivet.
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP